Beskrivning

Den underbara smaken i denna rätt kommer av att vi har jobbat mycket med harmonin mellan salt, sött och beskt. Den färska pastan viks för hand och fylls med spenat och ricottaost, sen får den koka i en klassisk italiensk tomatsås gjord på bland annat basilika och selleri. Vardagslyx som med fördel kan delas och ätas som förrätt eller vegetarisk huvudrätt.

 

Tillagning: 

Rätten värms enkelt 3 minuter (max 4 min) i mikro eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.

 • Ingredienser

  Krossad tomat (32%), tortelloni med ricotta och spenat (27%) (durumvetemjöl, ägg, vatten, ricottaost, bladspenat, parmesanost, salt, svartpeppar, muskotnöt), grädde, vatten, gul lök, olivolja, morötter, tomatpuré, salt, blekselleri, vitlök, socker, basilika, modifierad vetestärkelse, vitpeppar.


  Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

  Vikt: 370 g
 • Näringsvärde
  Näringsvärde Per 100 gPer portion (370 g)

  Energi

  620 kj/150 kcal 2300 kj/550 kcal
  Kolhydrater 14 g 51 g
  – varar sockerarter 3,7 g 14 g
  Fett 8,2 g 30 g
  – varav mättat fett 4,5 g 17 g
  Fiber 1,5 g 5,5 g
  Protein 4,3 g 16 g
  Salt 1,1 g 4,2 g