Beskrivning
Vår tortelloni är gjord på pasta av durumvete. Pastaknytena är fyllda med rikligt med ricottaost och spenat. Vi låter vår tortelloni koka i en klassisk italiensk tomatsås gjord på bland annat basilika och selleri. För extra krämighet har vi i en skvätt grädde också.
Tillagning
Rätten värms enkelt 3 minuter (max 4 min) i mikro eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.
Ingredienser
NÄRINGSVÄRDE | PER 100 G | PER PORTION (370 G) |
---|---|---|
Energi |
630 kj/151 kcal | 2331 kj/557 kcal |
Kolhydrater | 12 g | 43 g |
– varar sockerarter | 3,1 g | 10 g |
Fett | 10 g | 37 g |
– varav mättat fett | 5,4 g | 20 g |
Fiber | 0,8 g | 2,9 g |
Protein | 3,4 g | 13 g |
Salt | 1,1 g | 4,2 g |
VISSTE DU ATT...
...våra tortelloni också är trevliga att servera som förrätt och då räcker de dessutom till två personer! Sedan är det bara att njuta!