Beskrivning
En uppskattad vegetarisk rätt. Tomater kokas med selleri, morötter och basilika och får en perfekt brytning av den krämiga mozzarellan. Servera gärna med en frisk sallad!
Tillagning
Rätten värms enkelt 3 minuter (max 4 min) i mikro eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.
Ingredienser
NÄRINGSVÄRDE | PER 100 G | PER PORTION (400 G) |
---|---|---|
Energi |
572 kj/137 kcal |
2288 kJ / 547 kcal |
Kolhydrater |
16 g |
64 g |
– varar sockerarter |
3,2 g |
13 g |
Fett |
5,2 g |
21 g |
– varav mättat fett |
2,0 g |
8,0 g |
Fiber |
1,1 g |
4,4 g |
Protein |
5,9 g |
24 g |
Salt |
1,1 g |
4,4 g |
... vi gör tomatsåsen av polpa som är färska tomater utan skal och kärnhus, som kokas ner för en härligt koncentrerad smak. Polpan är grunden i vår al Pomodoro och vi köper den från en noga utvald leverantör i Italien.