Vår tillagningsmetod
Micvac heter den tillagningsmetod som vi använder när våra rätter produceras. Den innebär, lite förenklat, att rätterna kokas direkt i sin förpackning. Hemligheten är en ventil som släpper ut ånga när råvarorna kokas med mikrovågor. När den färdiga maten kyls ner, sluts ventilen och förpackningen förseglas så att syre inte kan komma in och förstöra innehållet.
Tre fördelar med micvac
Behåller näring och smakMed Micvac så behåller rätternas råvaror sina höga näringsvärden och fina smaker samtidigt som de får lång hållbarhet utan onödiga tillsatser. Råvarorna förbereds i förhand och tillagas sedan skonsamt i förpackningarna för att bibehålla sina naturliga smaker. |
Klart att serveraDen sista tillagningen sker sedan hemma i ditt eget kök. Det är då till exempel pastan kokas helt färdigt, så den blir perfekt al dente. Vill du läsa mer om Micvac-metoden hittar du det här. |
Pratande förpackningDu vet väl att Goohs intelligenta förpackningar talar om för dig när maten är klar? Ett pipande ljud och det är dags att plocka ut maten ur mikron. Cirka 3 minuter tar det att värma en rätt. Du kan också koka förpackningen i rikligt med vatten, men då utan pipande. Det tar lite längre tid, cirka 10 minuter, men resultatet blir lika bra. |