Till vår pannbiff gjord på svenskt kött serverar vi en krämig potatispuré och rökt fläsk. Våra kockar använder alltid smör och grädde i vår potatispuré eftersom det lyfter smaken. För att ge rätten ett extra lyft har den förgyllts med portvinssky.
Tillagning:
Rätten värms enkelt 3 minuter (max 4 min) i mikro eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.
-
Ingredienser
Potatis 31 %, pannbiff 27 % (nötkött* 50 %, griskött* 17 %, ägg, lök, ströbröd (vetemjöl), grädde, vatten, salt, potatismjöl, vitpeppar), vatten, mjölk, lök, kalvfond (kalvbuljong, arom, köttextrakt, tomat), bacon (sidfläsk*, vatten, salt, druvsocker, konserveringsmedel (natriumnitrit), rökarom), smör, portvin 1 %, salt, socker, modifierad potatisstärkelse, vitpeppar.
*URSPRUNG SVERIGE
Sammansättningen av ingredienser i produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
-
Näringsvärde
Näringsvärde Per 100 g Per portion (400 g) Energi
550 kj/140 kcal 2200 kj/550 kcal Kolhydrater 11 g 44 g – varar sockerarter 2,3 g 9,0 g Fett 6,7 g 27 g – varav mättat fett 3,5 g 14 g Fiber 1,3 g 5,0 g Protein 5,7 g 22 g Salt 1,5 g 5,9 g