Beskrivning

Vår Pasta Puttanesca får sitt smakdjup och sin sälta från kalamataoliver och kapris som vi grovmaler själva för att få rätt konsistens. Chili, vitlök och basilika hjälper också till att sätta smaken. Sen toppar vi rikligt med färskriven parmesanost. Kärnor kan förekomma i oliverna. 

 

Tillagning: 

Rätten värms enkelt 3 minuter i mikro (max 4 min) eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.

  • Ingredienser

    Krossad tomat, pasta 27 % (mjöl av durumvete, ägg), vatten, kalamataoliver 9 % (oliver, salt, vinäger, olivolja), parmesanost Parmigiano reggiano (med animaliskt |öpe) 4 %, morot, lök, rapsolja, tomatpuré, vitlök, kapris 0,8 % (kapris, vinäger, salt), sirap (med maltextrakt från korn), salt, basilika, sambal oelek (chilipeppar). Kan innehålla spår av soja.

    Kärnor kan förekomma i oliverna.


    Sammansättningen av ingredienser i produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med  att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

    Vikt: 400 g
  • Näringsvärde
    Näringsvärde  Per 100 g Per portion (400 g)

    Energi

    460 kj/110 kcal 1850 kj/440 kcal
    Kolhydrater 12 g 46 g
    – varar sockerarter 2,7 g 11 g
    Fett 4,9 g 20 g
    – varav mättat fett 1,2 g 4,8 g
    Fiber 1,4 g 5,8 g
    Protein 3,9 g 16 g
    Salt 0,8 g 3,1 g