I vårt kök i Järna har våra kockar tagit fram en härlig pasta i mustig tomatsås med en touch av hetta, tillsammans med salsiccia smaksatt med fänkål och rosmarin. Korven är som alltid gjord på 100% svenskt kött, och rätten toppas på traditionellt italienskt sätt med krämig mozzarella. Serveras med pasta sedanini gjord på 100% durumvete.
Tillagning:
Rätten värms enkelt 3 minuter (max 4 min) i mikro eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.
-
Ingredienser
Krossad tomat 39 %, pasta 26 % (mjöl av durumvete), salsicciakorv 20 % (svenskt gris- och nötkött 95%, salt, lök, svartpeppar, vitlök, potatismjöl, kryddextrakt (bl. a. rosmarin, fänkål), konserveringsmedel (natriumnitrit), förfjälster), mozzarellaost 10 %, lök, morot, tomatpuré, rapsolja, sirap (med maltextrakt från korn), vitlök, salt, basilika, sambal oelek (chilipeppar).
Sammansättningen av ingredienser i produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
-
Näringsvärde
Värde Per 100 gr Per portion Energi
650 kj/150 kcal 2550 kj/600 kcal Kolhydrater 12 g 48 g – varar sockerarter 2,9 g 11,4 g Fett 7,8 g 31,1 g – varav mättat fett 3,1 g 12,4 g Fiber 0,9 g 3,6 g Protein 8,1 g 32,2 g Salt 1,0 g 4,0 g