Pasta med salsiccia och mozzarella i het tomatsås med basilika
Beskrivning

I vårt kök i Järna har våra kockar tagit fram en härlig pasta i mustig tomatsås med en touch av hetta, tillsammans med salsiccia smaksatt med fänkål och rosmarin. Korven är som alltid gjord på 100% svenskt kött, och rätten toppas på traditionellt italienskt sätt med krämig mozzarella.

Vår pasta med salsiccia lagas alltid med svenskt kött.

Tillagning: 

Rätten värms enkelt 3 minuter i mikro och piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.

  • Ingredienser

    Krossad tomat 39%, pasta 26% (mjöl av durumvete), salsicciakorv 20% (svenskt gris- och nötkött 95%, salt, lök, svartpeppar, vitlök, potatismjöl, kryddextrakt (bl. a. rosmarin, fänkål), konserveringsmedel (natriumnitrit), förfjälster), mozzarellaost 10%, lök, morot, tomatpuré, rapsolja, sirap (med maltextrakt från korn), vitlök, salt, basilika, sambal oelek (chilipeppar).


    Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med  att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

    Vikt: 400 g
  • Näringsvärde
    Värde  Per 100 gr Per portion

    Energi

    650 kj/150 kcal 2550 kj/600 kcal
    Kolhydrater 12 g 48 g
    – varar sockerarter 2,9 g 11,4 g
    Fett 7,8 g 31,1 g
    – varav mättat fett 3,1 g 12,4 g
    Fiber 0,9 g 3,6 g
    Protein 8,1 g 32,2 g
    Salt 1,0 g 4,0 g