Beskrivning

En uppskattad vegetarisk rätt. Tomater kokas med selleri, morötter och basilika och får en perfekt brytning av den krämiga mozzarellan. Servera gärna med en frisk sallad!

Tillagning: 

Rätten värms enkelt 3 minuter (max 4 min) i mikro eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.

  • Ingredienser

    Krossad tomat 39%, kokt pasta 36% (mjöl av durumvete), mozzarellaost 11% (mjölk, potatisstärkelse, salt, mjölksyra, ystenzym (mikrobiellt)), lök, vatten, olivolja, morot, tomatpuré, salt (jod), socker, blekselleri, basilika 0,25%, vitlök.

    Kan innehålla spår av soja.


    Sammansättningen av ingredienser i produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med  att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

    Vikt: 400 g
  • Näringsvärde
    Näringsvärde  Per 100 g Per portion (400 g)

    Energi

    572 kj/137 kcal

    2288 kJ / 547 kcal

    Kolhydrater

    16 g

    64 g

    – varar sockerarter

    3,2 g

    13 g

    Fett

    5,2 g

    21 g

    – varav mättat fett

    2,0 g

    8,0 g

    Fiber

    1,1 g

    4,4 g

    Protein

    5,9 g

    24 g

    Salt

    1,1 g

    4,4 g